Toate zarzavaturile se fierb in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si se taie in cubulete. Castraveciorii se taie tot in cuburi, la fel 7-8 masline s
Toate zarzavaturile se fierb in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si se taie in cubulete. Castraveciorii se taie tot in cuburi, la fel 7-8 masline si albusul fiert. Se prepara o maioneza din 2 galbenusuri crude si unul fiert, uleiul si zeama de lamiie. Se amesteca totul cu jumatate din maioneza, se asaza pe o salatiera tapisata cu frunze de salata verde, se da forma dorita, se imbraca cu maioneza ramasa si se garniseste cu jambonul taiat feliute, cu masline, rondele de morcov, boabe de mazare, felii de cartofi si patrunjel verde tocat.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii