Toate zarzavaturile se fierb in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si se taie in cubulete. Castraveciorii se taie tot in cuburi, la fel 7-8 masline s
Toate zarzavaturile se fierb in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si se taie in cubulete. Castraveciorii se taie tot in cuburi, la fel 7-8 masline si albusul fiert. Se prepara o maioneza din 2 galbenusuri crude si unul fiert, uleiul si zeama de lamiie. Se amesteca totul cu jumatate din maioneza, se asaza pe o salatiera tapisata cu frunze de salata verde, se da forma dorita, se imbraca cu maioneza ramasa si se garniseste cu jambonul taiat feliute, cu masline, rondele de morcov, boabe de mazare, felii de cartofi si patrunjel verde tocat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii