Se fierb cartofii si ouale. Cartofii curatati si albusurile se dau prin razatoarea mare. Galbenusurile - prin razatoarea mica sau prin sita. Pestele s
Se fierb cartofii si ouale. Cartofii curatati si albusurile se dau prin razatoarea mare. Galbenusurile - prin razatoarea mica sau prin sita. Pestele se scurge de ulei, se marunteste si se aranjeaza pe fundul platoului, deasupra se pune ceapa taiata rondele fine si se acopera cu un strat subtire de maioneza. Apoi se pun cartofii si iar maioneza, deasupra cascavalul ras, albusurile, se acopera cu maioneza. Peste acest ultim strat se aranjeaza frumos praful de galbenusuri ca sa nu se vada maioneza. Se orneaza cu frunze de patrunjel.
Se lasa la rece si se serveste peste citeva ore sau a doua zi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii