Ceapa, rosia, ardeiul, gogosarul se taie felii.Salata verde se rupe bucati, telemeaua se taie cubulete se pun toate intr-un bol, peste care se adauga
Ceapa, rosia, ardeiul, gogosarul se taie felii.Salata verde se rupe bucati, telemeaua se taie cubulete se pun toate intr-un bol, peste care se adauga heringul taiat fasii, se adauga si boabele de fasole. Se condimenteaza cu sare, piper si ulei de masline.
Se amesteca toate impreuna si se serveste.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii