Salata de andive cu surimi este o reteta deosebita cu peste ce poate fi servita individual, ca si aperitiv. Este o salata festiva deosebita.
Mod de preparare maioneza
Eu fac maioneza cu mixerul. Prefer aceasta varianta mai comoda.:)
Intr-un bol punem galbenusul crud si cel fiert, apoi le mixam sa se omogenizeze. Adaugam cate un pic de ulei timp in care amestecam continuu. La sfarsit, cand incorporam tot uleiul, adaugam sare, putin suc de lamaie si mustar.
Taiem andivele cubulete, si batoanele de surimi rondele. Patrunjelul se toaca marunt si salata fasii.
Asezam salata in boluri pe straturi, dupa imaginatia fiecaruia. Eu am pus salata, boabe de porumb, surimi maioneza, andive si la final surimi peste care am presarat putin patrunjel tocat(sotul prefera menta).
Cand servim adaugam sare, piper si putina zeama de lamaie dupa gust.
Este o salata delicioasa!
Salata de andive si surimi se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii