Fasolea boabe din conserva se scurge intr-o strecuratoare. Fasolea verde, se fierbe timp de circa 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si
Fasolea boabe din conserva se scurge intr-o strecuratoare. Fasolea verde, se fierbe timp de circa 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si se lasa din nou la scurs. Cepele se curata si se toaca marunt, telina se toaca deasemenea marunt si se pune intr-o salatiera. Se amesteca impreuna cu fasolea verde, fasolea alba, nuca de cocos si ceapa. Separat, se omogenizeaza uleiul de masline si otetul cu putina sare si piper. Se toarna sosul peste amestecul de legume si se amesteca usor.
Fileul de macrou se asaza in centrul salatei si se serveste.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Varza rosie cu mere Musaca de vinete
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii