Fasolea boabe din conserva se scurge intr-o strecuratoare. Fasolea verde, se fierbe timp de circa 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si
Fasolea boabe din conserva se scurge intr-o strecuratoare. Fasolea verde, se fierbe timp de circa 10 minute, apoi se scurge, se spala in apa rece si se lasa din nou la scurs. Cepele se curata si se toaca marunt, telina se toaca deasemenea marunt si se pune intr-o salatiera. Se amesteca impreuna cu fasolea verde, fasolea alba, nuca de cocos si ceapa. Separat, se omogenizeaza uleiul de masline si otetul cu putina sare si piper. Se toarna sosul peste amestecul de legume si se amesteca usor.
Fileul de macrou se asaza in centrul salatei si se serveste.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Varza rosie cu mere Musaca de vinete
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii