Se decongeleaza crevetii, se fierb cu putina sare, se scurg, apoi se lasa sa se raceasca. Salata se spala, se desface foi, se toaca, apoi se pun creve
Se decongeleaza crevetii, se fierb cu putina sare, se scurg, apoi se lasa sa se raceasca. Salata se spala, se desface foi, se toaca, apoi se pun crevetii si peste toate acestea se toarna sosul Remoulade. Se garniseste cu felii de lamaie.
Se serveste rece
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersici
Comentarii