Icrele strivite cu furculita se freaca bine cu zeama de lamaie. Se condimenteaza cu piperul si sarea si se incorporeaza treptat uleiul, putin cate pu
Icrele strivite cu furculita se freaca bine cu zeama de lamaie. Se condimenteaza cu piperul si sarea si se incorporeaza treptat uleiul, putin cate putin. Se adauga la final ceapa si usturoiul tocate marunt si se amesteca bine.
Se servesc pe felii de paine, decorate cu jumatati de masline.
Alte retete:
Piftie de curcan Ciuperci umplute Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii