Salata de icre de crap

Se spala icrele, se scurg de apa si se curata de pielite, se sareaza si se pun intr-o farfurie de tabla pe coltul masinii, pe o cratita cu apa fierbin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr icre de crap
  • 50 gr miez de paine
  • 150 gr ulei
  • sare
  • lamaie
  • ceapa

Mod de preparare

Se spala icrele, se scurg de apa si se curata de pielite, se sareaza si se pun intr-o farfurie de tabla pe coltul masinii, pe o cratita cu apa fierbinte, amestecindu-le din cind in cind, pana se inrosesc.

Separat, se inmoaie in apa o bucata de miez de franzela, se stoarce, se freaca cu putin ulei si apoi se amesteca cu icrele.

Se bat cu o furculita si se pune uleiul putin cite putin si lamiie, dupa gust.
Sunt mult mai gustoase servite cu ceapa taiata marunt.

Alte retete

recomandate:

Zacusca de vinete

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Zacusca de peste cu arpagic

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc