Se spala icrele, se scurg de apa si se curata de pielite, se sareaza si se pun intr-o farfurie de tabla pe coltul masinii, pe o cratita cu apa fierbin
Se spala icrele, se scurg de apa si se curata de pielite, se sareaza si se pun intr-o farfurie de tabla pe coltul masinii, pe o cratita cu apa fierbinte, amestecindu-le din cind in cind, pana se inrosesc.
Separat, se inmoaie in apa o bucata de miez de franzela, se stoarce, se freaca cu putin ulei si apoi se amesteca cu icrele.
Se bat cu o furculita si se pune uleiul putin cite putin si lamiie, dupa gust.
Sunt mult mai gustoase servite cu ceapa taiata marunt.
Alte retete
recomandate:
Zacusca de vinete
Ciorba de perisoare cu zeama de varza
Zacusca de peste cu arpagic
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii