Fileurile se taie in cubulete mici. Se taie ceapa si ardeiul fidelute, iar morcovul se rade. Se amesteca bine ceapa, cu fileurile de peste, ardeiul s
Fileurile se taie in cubulete mici. Se taie ceapa si ardeiul fidelute, iar morcovul se rade. Se amesteca bine ceapa, cu fileurile de peste, ardeiul si morcovul. Se toarna peste ele uleiul si otetul, se amesteca si se asaza intr-o salatiera.
Se serveste ornata cu masline fara samburi.
Alte retete:
Piftie de curcan Ciorba radauteana Rulada de porc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii