Concurs RETETE DIETETICE. Este o salata gustoasa, rapida si foarte buna.
Cuscusul se pune intr-un castron si se toarna apa fierbinte proportional. (la 4 linguri cuscus, cam 300 ml apa fiarta). Se acopera si se lasa asa pana se umfla (cam 20 minute). Intre timp, se curata de seminte si filamente albe ardeiul rosu. Morcovul se da pe razatoarea mica. Rosiile se pun in apa fiarta un minut si apoi se decojesc de coaja. Rosiile, castravetele si ardeiul rosu se taie cubulete marunte. Apoi, se amesteca toate cu cuscusul umflat. Se potriveste gustul de sare, apoi se adauga uleiul, sucul de lamaie si frunzele de patrunjel tocate marunt. Se amesteca bine si se umple cu aceasta salata ardeiul galben taiat in doua (se pastreaza codita).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii