Am curatat broccoli, am taiat ardeii fasii, usturoiul tocat marunt, iar boabele de naut clatite cu apa rece si puse la scurs. Marinata, pregatita din
Am curatat broccoli, am taiat ardeii fasii, usturoiul tocat marunt, iar boabele de naut clatite cu apa rece si puse la scurs.
Marinata, pregatita din ulei, otet, zeama de lamaie, sare si piper.
Tips: se poate zdrobi usturoiul cu presa si adauga la marinata.
Legumele amestecate intr-un bol, peste care se toarna marinata si se potriveste de sare, piper si suc de lamaie.
Se acopera si se lasa in frigider pana a doua zi.
Inainte de servire se mai amesteca inca odata bine toate legumele cu marinata.
reteta propusa de RIA
Se poate manca simpla, doar ca salata, sau alaturi de ceva carnita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzRetete festive de iarna Literatura de specialitate atribuie paternitatea prajiturii Baba regelui Poloniei, Stanislas...
Desert Baba cu rom
Comentarii