Conopida cruda se desface pe floricele cit de marunt posibil, se adauga oule fierte taiate marunt, ciupercile taiate marunt, ceapa si mararul verde se
Conopida cruda se desface pe floricele cit de marunt posibil, se adauga oule fierte taiate marunt, ciupercile taiate marunt, ceapa si mararul verde se taie marunt, plus sare si maioneza dupã gust.
Se serveste rece cu frigarui sau cu carne preparata în alt mod
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mi-a placut mult rulada lui Merisor am pregatit si eu doua placinte rulate cu dovleac turcesc. Daca mi-aduc...
Desert placinte rulate cu dovleac turcescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii