Insalata di riso e tono

Se fierbe orezul, se strecura lasand sa se raceasca. Se marunteste tonul, se taie cubulete rosile si mozzarella. Se amesteca totul intr-o insalatiera

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr orez
  • 150 gr ton in conserva
  • 100 gr fasole boabe alba fiarta
  • 2 rosi
  • 1 mozzarella
  • frunze de basilico
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe orezul, se strecura lasand sa se raceasca. Se marunteste tonul, se taie cubulete rosile si mozzarella. Se amesteca totul intr-o insalatiera adaugand orezul si fasolea, busuiocul tocat, condimentand cu un sos facut din lamaie, ulei, sare, piper.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci