Legume de vara rumenite cu naut si rosii

1.Se incinge cuptorul la 200 °C. 2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper. 3. Se aranjeaza totul

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei taiati mare
  • 1 vanata
  • 3 catei de usturoi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 cartofi mari pentru copt
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • 4 linguri ulei de masline
  • 400 g rosii
  • 400 g naut
  • frunze de coriandru

Mod de preparare

1.Se incinge cuptorul la 200 °C.

2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper.

3. Se aranjeaza totul intr-un singur strat si se da la cuptor pentru 45 de minute.

4. Se pune tava pe foc, iar apoi se adauga rosiile si nautul, amestecandu-se cu grija.

5. Se asezoneaza dupa gust, se stropeste cu ulei de masline, si se presara deasupra foi de coriandru.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci