1.Se incinge cuptorul la 200 °C. 2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper. 3. Se aranjeaza totul
1.Se incinge cuptorul la 200 °C.
2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper.
3. Se aranjeaza totul intr-un singur strat si se da la cuptor pentru 45 de minute.
4. Se pune tava pe foc, iar apoi se adauga rosiile si nautul, amestecandu-se cu grija.
5. Se asezoneaza dupa gust, se stropeste cu ulei de masline, si se presara deasupra foi de coriandru.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii