1.Se incinge cuptorul la 200 °C. 2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper. 3. Se aranjeaza totul
1.Se incinge cuptorul la 200 °C.
2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper.
3. Se aranjeaza totul intr-un singur strat si se da la cuptor pentru 45 de minute.
4. Se pune tava pe foc, iar apoi se adauga rosiile si nautul, amestecandu-se cu grija.
5. Se asezoneaza dupa gust, se stropeste cu ulei de masline, si se presara deasupra foi de coriandru.
Pofta buna!
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii