SALATA A LA ARABELA

Se fierb cartofii in coaja dupa care se curata si se taie cubulete potrivite. La si fel si ouale. Ceapa se taie solzisori, castraveciorii cubulete, mo

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 CARTOFI POTRIVITI
  • 1 CEAPA
  • 3 CASTRAVECIORI MURATI
  • 1 MORCOV
  • 1-2 OUA FIERTE
  • 5 LINGURI MAIONEZA
  • 3 FIRE PATRUNJEL
  • delikat
  • piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja dupa care se curata si se taie cubulete potrivite. La si fel si ouale. Ceapa se taie solzisori, castraveciorii cubulete, morcovul se da pe razatoarea mare.

Se amesteca toate ingredientele cu grija sa nu se sfarame cartofii, se adauga maioneza, delikat si piper alb dupa gust.

maioneza ar fi de preferat sa o faceti in casa pt ca are un gust mai bun(dintr-un galbenus crud si unul fiert)

Sa aveti pofta buna
se serveste langa o friptura sau simpla

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci