Se spala bine salata, frunza cu frunza, sub jet de apa rece si se taie fasii. Se spala ardeii, se indeparteaza coditele si semintele, apoi se taie ro
Se spala bine salata, frunza cu frunza, sub jet de apa rece si se taie fasii.
Se spala ardeii, se indeparteaza coditele si semintele, apoi se taie rondele. Se spala castravetele si se taie felii subtiri. Se curata ouale de coaja, apoi se taie felii.
Se pun toate ingredientele intr-o salatiera mare si se amesteca usor.
Separat, se amesteca uleiul cu otetul, sparanghelul taiat fin, sare si piper, dupa gust, apoi se toarna peste ingredientele din salatiera.
Se amesteca cu grija ca sa nu se sfarame si se serveste.
Preparatul se asezoneaza in ultimul moment, exact inainte de a fi servit, pentru a evita vestejirea salatei. Pentru a da salatei un gust deosebit si un plus de vitamine, se poate presara deasupra putin marar si patrunjel tocat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii