Se curata salata, miezul salatei se pastreaza restul se taie fasii late de 1 cm si s epun in salatiera. Se amesteca cu felii subtiri de ardei gras si
Se curata salata, miezul salatei se pastreaza restul se taie fasii late de 1 cm si s epun in salatiera. Se amesteca cu felii subtiri de ardei gras si felii de rosii.
Usturoiul il taiem marunt si il punem peste restul legumelor.
Amestecul se sareaza si se pipereaza.
Se stropeste cu ulei, se orneaza salata cu rondele de ou, se presara cu marar si se serveste langa cartofi prajiti.
Langa alte mancaruri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii