Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa sa se raceasca. Se curata, se taie rondele si se pun intr-un castron. Se adauga peste ei ceapa rasa, ouale f
Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa sa se raceasca. Se curata, se taie rondele si se pun intr-un castron. Se adauga peste ei ceapa rasa, ouale fierte, tocate marunt, castravetii taiati marunt, sfecla taiata feliute, piper, boia si sare. Se amesteca, apoi se unge o forma cu un strat gros de mustar, se pun ingredientele si se niveleaza. Se lasa la frigider 30 de minute. Se pun un strat de frunze de salata pe un platou, se rastoarna salata scoasa din frigider, iar deasupra se toarna un strat de maioneza.
Se serveste ornata cu patrunjel verde.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Cartofi la cuptor Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzClatite vieneze sau clatite rupte, foarte usor de realizat!
Kaiserschmarrn
Comentarii