Crevetii decongelati sau proaspeti se curata bine si se oparesc intr-o ceasca de vin alb. Eu pun si o lingura apa de trandafiri care le da un parfum
Crevetii decongelati sau proaspeti se curata bine si se oparesc intr-o ceasca de vin alb. Eu pun si o lingura apa de trandafiri care le da un parfum deosebit. Doar cat sa-si schimbe culoarea 5-7 minute. In mixer sau cu mana combin ulei, otet, iaurt, usturoi tocat fin, piper, zeama de lamie, ansoa si o lingura din lichidul in care fierb crevetii.
Fac crutoanele, fie cubulete sau ca varianta crostini la cuptor stropiti cu o lingura de ulei de masline.
Pe foi de laptuci se aseaza crevetii, crutoanele se toarna sosul si rade parmezan.
Reteta Salata cezar cu creveti a fost propusa de peruzele Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii