Crevetii decongelati sau proaspeti se curata bine si se oparesc intr-o ceasca de vin alb. Eu pun si o lingura apa de trandafiri care le da un parfum
Crevetii decongelati sau proaspeti se curata bine si se oparesc intr-o ceasca de vin alb. Eu pun si o lingura apa de trandafiri care le da un parfum deosebit. Doar cat sa-si schimbe culoarea 5-7 minute. In mixer sau cu mana combin ulei, otet, iaurt, usturoi tocat fin, piper, zeama de lamie, ansoa si o lingura din lichidul in care fierb crevetii.
Fac crutoanele, fie cubulete sau ca varianta crostini la cuptor stropiti cu o lingura de ulei de masline.
Pe foi de laptuci se aseaza crevetii, crutoanele se toarna sosul si rade parmezan.
Reteta Salata cezar cu creveti a fost propusa de peruzele Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii