Se spala quinoa ca orezul. Le punem in apa fiarta, luam de pe foc dupa 3 minute si lasam sa se umfle timp de 10 minute. Scurgem in sita. Spalam patrun
Se spala quinoa ca orezul. Le punem in apa fiarta, luam de pe foc dupa 3 minute si lasam sa se umfle timp de 10 minute. Scurgem in sita. Spalam patrunjelul si menta, desprindem frunzele, le uscam si le taiem. Punem rosiile timop de 40 de secunde in apa clocotita, apoi le trecem prin apa rece. Indepartam pielita. Le taiem in 4 si scoatem semintele. Taiem miezul. Maruntim cepele verzi si cozile lor. Puneti zeama de lamaie intr-o salatiera. Dizolvam putina sare. Adaugam ulei de masline, apoi quinca bine scursa. Amestecam. Lsam deoparte timp de 15 minute. Incorporam patrunjelul, menta, rosiile, ceapa, piperul si amestecam.
Servim rece
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii