Se spala quinoa ca orezul. Le punem in apa fiarta, luam de pe foc dupa 3 minute si lasam sa se umfle timp de 10 minute. Scurgem in sita. Spalam patrun
Se spala quinoa ca orezul. Le punem in apa fiarta, luam de pe foc dupa 3 minute si lasam sa se umfle timp de 10 minute. Scurgem in sita. Spalam patrunjelul si menta, desprindem frunzele, le uscam si le taiem. Punem rosiile timop de 40 de secunde in apa clocotita, apoi le trecem prin apa rece. Indepartam pielita. Le taiem in 4 si scoatem semintele. Taiem miezul. Maruntim cepele verzi si cozile lor. Puneti zeama de lamaie intr-o salatiera. Dizolvam putina sare. Adaugam ulei de masline, apoi quinca bine scursa. Amestecam. Lsam deoparte timp de 15 minute. Incorporam patrunjelul, menta, rosiile, ceapa, piperul si amestecam.
Servim rece

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii