Se spala quinoa ca orezul. Le punem in apa fiarta, luam de pe foc dupa 3 minute si lasam sa se umfle timp de 10 minute. Scurgem in sita. Spalam patrun
Se spala quinoa ca orezul. Le punem in apa fiarta, luam de pe foc dupa 3 minute si lasam sa se umfle timp de 10 minute. Scurgem in sita. Spalam patrunjelul si menta, desprindem frunzele, le uscam si le taiem. Punem rosiile timop de 40 de secunde in apa clocotita, apoi le trecem prin apa rece. Indepartam pielita. Le taiem in 4 si scoatem semintele. Taiem miezul. Maruntim cepele verzi si cozile lor. Puneti zeama de lamaie intr-o salatiera. Dizolvam putina sare. Adaugam ulei de masline, apoi quinca bine scursa. Amestecam. Lsam deoparte timp de 15 minute. Incorporam patrunjelul, menta, rosiile, ceapa, piperul si amestecam.
Servim rece
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii