Ciupercile se curata si se taie in sferturi, apoi se fierb cateva minute in apa sarata cu o lingura de otet, cu atentie, sa nu se inmoaie. Se strecoar
Ciupercile se curata si se taie in sferturi, apoi se fierb cateva minute in apa sarata cu o lingura de otet, cu atentie, sa nu se inmoaie. Se strecoara si se scurg. Amestecam bine uleiul, sarea, piperul, sucul de lamiae si se usturoiul zdrobit. Acest sos se toarna peste ciuperci si se amesteca bine. Se presara deasupra patrunjelul verde si se lasa sa stea, acoperit, timp de o ora. Daca este nevoie, inainte de servire se mai condimenteaza.
Alte retete recomandate
Salata de conopida
Salata rosii
S
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii