Condimentele BIO marca Essential nu contin niciun fel de coloranti, arome, conservanti sau aditivi. Sunt 100% organice. Condimentul Garam Masala este un amestec de chimen, coriandru, cardamom, cuisoare, nucsoara.
Se spala legumele si se taie ardei julienne,morcovul se da prin razatoarea fina,rosiile se taie cubulete,iar salata verde,ceapa si mararul se taie dupa preferinta. Conserva de fasole boabe se desface,se scurge si se clateste cu apa rece,dupa care se lasa la scurs intr-o sita. Intr-un castron turnam fasolea boabe si toate legumele taiate,dupa care condimentam dupa gust cu sare,lamaie si ulei de masline. La final adaugam o lingurita de condiment Garam Masala BIO si amestecam. PS: Recomandarea mea este a se servi cu turtite coapte alaturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii