Taiem smochinele in patru apoi le punem la calit intr-o tigaie impreuna cu vinul rosu. Adaugam zaharul si batonul de scortisoara si lasam compozitia
Taiem smochinele in patru apoi le punem la calit intr-o tigaie impreuna cu vinul rosu.
Adaugam zaharul si batonul de scortisoara si lasam compozitia pe foc pana ce obtineti o reductie. Intre timp, taiem branza in cuburi suficient de mari.
Amestecati toate sortimentele de salata, apoi adaugati branza si smochinele.
Asezonam dupa gust cu sosul obtinut dupa fierberea smochinelor.
Alte salate
Salata cu piept de pui
Salata cu peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii