Taiem smochinele in patru apoi le punem la calit intr-o tigaie impreuna cu vinul rosu. Adaugam zaharul si batonul de scortisoara si lasam compozitia
Taiem smochinele in patru apoi le punem la calit intr-o tigaie impreuna cu vinul rosu.
Adaugam zaharul si batonul de scortisoara si lasam compozitia pe foc pana ce obtineti o reductie. Intre timp, taiem branza in cuburi suficient de mari.
Amestecati toate sortimentele de salata, apoi adaugati branza si smochinele.
Asezonam dupa gust cu sosul obtinut dupa fierberea smochinelor.
Alte salate
Salata cu piept de pui
Salata cu peste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii