se spala legumele, se taie rosia, ardeii si prazul in feliute cat mai subtiri; se curata marul de coaja, se curata cotorul, si se taie la fel; morcovu
se spala legumele, se taie rosia, ardeii si prazul in feliute cat mai subtiri; se curata marul de coaja, se curata cotorul, si se taie la fel; morcovul se curata si se taie si el in rondele subtiri(1 mm grosime) sau se da pe razatoare; se amesteca toate ingredientele cu maioneza si cu zeama de lamaie, sarea si eventual piperul, daca doriti, asezati ingredientele in straturi subtiri, alternand cu maioneza si cu putina branza rasa (cas sau telemea nesarata de vaci) fara sa amestecati.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPrimavara, martisoare, ghiocei... Ce s-ar mai potrivi la fix in acest tablou de martie? Exact: un desert fin! Tortul Red...
Desert tort red velvet sau catifea rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii