se spala legumele, se taie rosia, ardeii si prazul in feliute cat mai subtiri; se curata marul de coaja, se curata cotorul, si se taie la fel; morcovu
se spala legumele, se taie rosia, ardeii si prazul in feliute cat mai subtiri; se curata marul de coaja, se curata cotorul, si se taie la fel; morcovul se curata si se taie si el in rondele subtiri(1 mm grosime) sau se da pe razatoare; se amesteca toate ingredientele cu maioneza si cu zeama de lamaie, sarea si eventual piperul, daca doriti, asezati ingredientele in straturi subtiri, alternand cu maioneza si cu putina branza rasa (cas sau telemea nesarata de vaci) fara sa amestecati.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii