Salata cu paste este un fel de mancare foarte satios, usor de facut si preferat de toata lumea, mai ales in zilele toride de vara.
Pastele se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, apoi se toarna peste ele o cana de apa rece si se lasa la scurs.
Legumele se spala foarte bine, se taie julien si se pun peste paste. Se adauga maslinele, verdeata tocata, sarea, piperul, zeama de lamaie, apoi sosul si se amesteca usor.
Pofta buna!
Puteti adauga in salata, carne si alte feluri de legume.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii