O salata cu ingrediente care poate nu sunt pe placul tuturor. Dar este o salata delicioasa si usor de facut. Varza kalettes este un sortiment de varza rar intalnit la noi,de dimensiune mica, cu frunze mai tari dar gustoase, fara aroma puternica a verzei de bruxelles. Este o combinatie intre varza kale si varza de bruxelles.
Verdeturile le spalam bine. Salata romana o rupem cu mana, iar de la varza kalettes rupem frunzele ofilite. Apio il taiem in bucati mai mici.
Intr-un wok sau o tigaie punem 2 linguri ulei si cand este incins calim apio si varza kalettes pana se inmoaie putin. Lasam la racit.
Tofu il taiem in bucati cam de 0.5 cm grosime si le prajim pe un gril pana se rumeneste putin. Facem un dressing din sare,piper, pasta de rodie, ulei masline si putina zeama de lamaie. Intr-un castron amestecam salata romana, cu apio si varza kalettes si rosiile taiate cubulete impreuna cu dressing-ul. Asezam salata pe un platou, iar deasupra feliile de tofu. Servim cu paine prajita .
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii