Se pune la fiert apa cu putina sare. Cand aceasta a dat in clocot se pun legumele din amestecul mexican care vor fierbe timp de 5 min, apoi se adauga
Se pune la fiert apa cu putina sare. Cand aceasta a dat in clocot se pun legumele din amestecul mexican care vor fierbe timp de 5 min, apoi se adauga broccoli. Se mai fierb legumele toate inca 2 min, se scurg si se pun sub jet de apa rece nu foate puternic. Se lasa din nou la scurs foarte foarte bine.
Separat de spala salata si se scurge si aceasta. Se rupe cu mana in bucati potrivite si se pun intr-o salatiera. Se adauga legumele scurse, tonul cu tot cu uleiul din conserva. Deasupra se stoarce 1/2 lamaie si cele 4 linguri de sos remoulade. Se amesteca cu grija pentru a nu zdrobi broccoli.
Se pot adauga si felii de masline din comert.
Este o salata ce inlocuieste si o masa. In loc de ton se poate adauga carne fiarta de pui sau alt peste (salau, stiuca sau alt peste slab cu carne alba)
se serveste imediat sau cand ne e foame dar nu mai mult de 1 zi pentru a i se savura aderata aroma. se tine la rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAndra Mihail îți recomandă să încerci cozonacul cu cremă de fistic – un desert rafinat, cu textură...
Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători
Comentarii