Se aleg andive albe. Se taie radacina si se cele cu frunzele stricate. Andivele se spala repede in apa rece. Nu se tin mult in apa deoarece capata u
Se aleg andive albe.
Se taie radacina si se cele cu frunzele stricate.
Andivele se spala repede in apa rece.
Nu se tin mult in apa deoarece capata un gust amar.
Se taie in lung, in patru, pentru a desface toate foile si miezul si se pune totul intr-o salatiera.
Se sareaza, se adauga sosul pregatit separat din ulei, Zeama de lamaie, piper si, dupa gust, putin mustar.
Salata de andive se poate prepara si cu maio-
neza
Se consuma imediat sau cel mult in 2-3 ore de la pregatire.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Salata de andive
Salata de vara dulce acrisoara,
Salata de varza acra cu macaroane
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii