Se aleg andive albe. Se taie radacina si se cele cu frunzele stricate. Andivele se spala repede in apa rece. Nu se tin mult in apa deoarece capata u
Se aleg andive albe.
Se taie radacina si se cele cu frunzele stricate.
Andivele se spala repede in apa rece.
Nu se tin mult in apa deoarece capata un gust amar.
Se taie in lung, in patru, pentru a desface toate foile si miezul si se pune totul intr-o salatiera.
Se sareaza, se adauga sosul pregatit separat din ulei, Zeama de lamaie, piper si, dupa gust, putin mustar.
Salata de andive se poate prepara si cu maio-
neza
Se consuma imediat sau cel mult in 2-3 ore de la pregatire.
Pofta buna!
Alte retete recomandate:
Salata de andive
Salata de vara dulce acrisoara,
Salata de varza acra cu macaroane
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii