Ceapa se taie marunt si se amesteca impreuna cu uleiul, sarea, otetul, piperul, mustarul, zaharul. Se amesteca bine si se lasa la odihn 10-15 minute.
Ceapa se taie marunt si se amesteca impreuna cu uleiul, sarea, otetul, piperul, mustarul, zaharul. Se amesteca bine si se lasa la odihn 10-15 minute.
Dupa acest timp, fie intr-o strecuratoare, fie cu putin tifon, se alege sosul (exact ca atunci cand faci branza de casa-pui ingredientele in tifon/strecuratoare si separi sosul de restul ingredientelor).
Lasi acest sos la temperatura camerei.
Fiecare frunza de andiva se aseaza pe farfurie. Daca se taie un pic de la cotorul ei, deci partea mai groasa, nu mai este amara. Pe fiecare frunza se aseaza Aceeasi cantitate de bucatele de blue cheese, de nuca si de curmale.
Este important sa se pastreze echilibrul intre ingrediente.
Dupa ce am umplut frunzele, se toarna, cu o lingura, sosul de mustar, se mai pune putin piper si este gata.
Reteta Salata de andive a fost propusa de bratiluca pe forum culinar.ro
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata de vara dulce acrisoara,
Salata de varza acra cu macaroane
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii