Ceapa se taie marunt si se amesteca impreuna cu uleiul, sarea, otetul, piperul, mustarul, zaharul. Se amesteca bine si se lasa la odihn 10-15 minute.
Ceapa se taie marunt si se amesteca impreuna cu uleiul, sarea, otetul, piperul, mustarul, zaharul. Se amesteca bine si se lasa la odihn 10-15 minute.
Dupa acest timp, fie intr-o strecuratoare, fie cu putin tifon, se alege sosul (exact ca atunci cand faci branza de casa-pui ingredientele in tifon/strecuratoare si separi sosul de restul ingredientelor).
Lasi acest sos la temperatura camerei.
Fiecare frunza de andiva se aseaza pe farfurie. Daca se taie un pic de la cotorul ei, deci partea mai groasa, nu mai este amara. Pe fiecare frunza se aseaza Aceeasi cantitate de bucatele de blue cheese, de nuca si de curmale.
Este important sa se pastreze echilibrul intre ingrediente.
Dupa ce am umplut frunzele, se toarna, cu o lingura, sosul de mustar, se mai pune putin piper si este gata.
Reteta Salata de andive a fost propusa de bratiluca pe forum culinar.ro
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata de vara dulce acrisoara,
Salata de varza acra cu macaroane
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata
Comentarii