Salata de andive

Se spala salata din mai multe ape, se curata de frunze vestede, se desprind unele de alte, se scurg de apa. Intr-un castron se pregateste un sos din u

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g andive
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet
  • sare
  • piper
  • mustar

Mod de preparare

Se spala salata din mai multe ape, se curata de frunze vestede, se desprind unele de alte, se scurg de apa.

Intr-un castron se pregateste un sos din ulei cu lamiie sau otet, sare si un praf de piper.

Dupa gust se poate adauga si putin mustar, atunci acesta trebuie frecat la inceput cu uleiul, turnat picatura cu picatura, apoi subtiat cu lamaie sau otet.

Cand sosul este gata, se pune salata, se amesteca cu furculita si lingura de salata.

Salata trebuie pregatita numai cu putin timp inainte de a fi servita, caci daca sta prea mult se vestejeste si pierde din gust.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Drob de ciuperci

Supa de ciuperci

Salata de cartofi cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori