Se fierbe un ou si din galbenusul fiert si un galbenus crud se prepara maioneza in care se introduce albusul fiert, tocat si mustarul. Se curata andiv
Se fierbe un ou si din galbenusul fiert si un galbenus crud se prepara maioneza in care se introduce albusul fiert, tocat si mustarul. Se curata andivele de foile vestede, se spala, se taie suvite foarte subtiri si se pun in salatiera. Rosiile spalate se curata de pielite si seminte si se taie cubulete. Se spala si se taie ardeiul fasii inguste. Se pun peste andive, se adauga sare, piper si se amesteca. Se lasa putin, ca legumele sa-si mai lase din zeama, care se scurge, apoi se toarna maioneza si se amesteca.
Se serveste rece.
Alte retete de salate:
Salata cu andive si ridichi
Salata frantuzeasca
Salata greceasca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii