Se fierbe un ou si din galbenusul fiert si un galbenus crud se prepara maioneza in care se introduce albusul fiert, tocat si mustarul. Se curata andiv
Se fierbe un ou si din galbenusul fiert si un galbenus crud se prepara maioneza in care se introduce albusul fiert, tocat si mustarul. Se curata andivele de foile vestede, se spala, se taie suvite foarte subtiri si se pun in salatiera. Rosiile spalate se curata de pielite si seminte si se taie cubulete. Se spala si se taie ardeiul fasii inguste. Se pun peste andive, se adauga sare, piper si se amesteca. Se lasa putin, ca legumele sa-si mai lase din zeama, care se scurge, apoi se toarna maioneza si se amesteca.
Se serveste rece.
Alte retete de salate:
Salata cu andive si ridichi
Salata frantuzeasca
Salata greceasca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii