Se spala anghinarele curatate de cozi si frunze exterioare, iar apoi se fierb in apa sarata pana se inmoaie. Iubitorii aromelor speciale pot adauga pa
Se spala anghinarele curatate de cozi si frunze exterioare, iar apoi se fierb in apa sarata pana se inmoaie. Iubitorii aromelor speciale pot adauga patrunjel sau usturoi. Dupa fierbere se strecoara apa, si se tai bucatele mici. Amestecati-le cu jumatate de portie de sos tartar. Daca anghinarele nu sunt destul de fragede, decojiti legumele fierte, moi, pana cand ajungeti la cocean. ‘Inima’ anghinarei este usor de taiat, si se poate consuma fara probleme.
Alte retete recomandate
Salata telina
Salata cartofi
Salata icre
Salata varza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii