Se spala anghinarele curatate de cozi si frunze exterioare, iar apoi se fierb in apa sarata pana se inmoaie. Iubitorii aromelor speciale pot adauga pa
Se spala anghinarele curatate de cozi si frunze exterioare, iar apoi se fierb in apa sarata pana se inmoaie. Iubitorii aromelor speciale pot adauga patrunjel sau usturoi. Dupa fierbere se strecoara apa, si se tai bucatele mici. Amestecati-le cu jumatate de portie de sos tartar. Daca anghinarele nu sunt destul de fragede, decojiti legumele fierte, moi, pana cand ajungeti la cocean. ‘Inima’ anghinarei este usor de taiat, si se poate consuma fara probleme.
Alte retete recomandate
Salata telina
Salata cartofi
Salata icre
Salata varza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii