Se fierb anghinarele intregi, se taie in bucati si se pun in supa sau in apa cu cepele, cu piper, sare, vinul, frunza de dafin, suc de lamaie si verde
Se fierb anghinarele intregi, se taie in bucati si se pun in supa sau in apa cu cepele, cu piper, sare, vinul, frunza de dafin, suc de lamaie si verdeturi tocate. Dupa ce au fiert, anghinarele se scurg si se servesc cu maioneza.
Se servesc reci.
Alte retete:
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii