Coacem ardeii la foc iute, se pun intr-un vas adinc si se lasa acoperiti pina cind se racesc. Se curata de coaja, se spala coditele, se pun intr-un ca
Coacem ardeii la foc iute, se pun intr-un vas adinc si se lasa acoperiti pina cind se racesc. Se curata de coaja, se spala coditele, se pun intr-un castron si se sareaza. Se stropesc cu ulei fierbinte si cu otet, apoi se toarna deasupra mujdei de usturoi potrivit de iute. Se presara deasupra salatei marar tocat si se serveste ca salata de sezon la min-
carurile de legume sau la cele de carne.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii