Se aleg ardei grasi cat mai netezi. Se coc pe aragaz, cu grija ca sa nu se arda. Se pun intr-o cratita, unii peste altii, cu sare, se acopera si se la
Se aleg ardei grasi cat mai netezi. Se coc pe aragaz, cu grija ca sa nu se arda. Se pun intr-o cratita, unii peste altii, cu sare, se acopera si se lasa astfel un sfert de ora. Se curata de pielita, se spala bine in apa rece ca sa ramana foarte curati si se scurg. Deoparte se face sosul cu ulei, otet si sare, se ia pe rand cate un ardei, se moaie bine in acest sos si se aseaza in farfuria de salata. De obicei se serveste salata de vinete impreuna cu cea de ardei, adaugand si cateva felii de rosii.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii