Se aleg ardei mari, se coc pe plita sau pe o tabla pe aragaz, pe toate partile fara sa arda deoarece se rup la curatat. Ardeii copti se pun intr-un va
Se aleg ardei mari, se coc pe plita sau pe o tabla pe aragaz, pe toate partile fara sa arda deoarece se rup la curatat.
Ardeii copti se pun intr-un vas, se presara cu sare si se copera cu un prosop sau capac.
Dupa ce s-au racit, se curata de pielite, se rade codita si se asaza ardeii.
Apoi se aseaza pe un platou un rand de ardei si un rand de felii de rosii.
Se stropesc cu sosul pregatit separat din ulei, otet, piper si sare, batute bine cu o furculita intr-o ceasca.
Alte retete recomandate
Salata boeuf
Salata pui
Salata fructe
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii