Este o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Cartofii si morcovii se fierb si apoi se lasa la racit. Intre timp muraturile se toaca marunt si se lasa intr-o sita la scurs. Cand legumele s-au racit se curata si se toaca si ele marunt.
Se face si maioneza dintr-un cartof zobit, amestecat cu 2 lunguri de mustar. Apoi se adauga treptat ulei amestecand cu mixerul.
Se amesteca legumele muraturile si maioneza si se decoreaza dupa plac.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii