Salata de branza

Fierbem lintea intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 15 min. Se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se taie rondele ceapa verde si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • linte
  • apa
  • 3 legaturi de ceapa verde
  • usturoi
  • 3 rosii
  • branza de vaci mai putin sarata

Mod de preparare

Fierbem lintea intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 15 min. Se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

Se taie rondele ceapa verde si se caleste putin in unt. Se toaca usturoiul.

Se curata rosiile si se taie felii. Se adauga la ceapa verde, impreuna cu usturoiul si se calesc putin.

Se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca.

Se incinge cuptorul la 200 °C.

Se taie cuburi branza; se asaza intr-un castron, cu linte si amestecul de ceapa verde.

Dressing

Se amesteca otetul cu sare, piper, zahar si 2 linguri de ulei de masline.

Se amesteca salata.

Se taie felii painea-bagheta si se stropeste cu restul de ulei de masline.

Se frige pe gratarul cuptorului cca 5 min. Se repartizeaza salata in boluri si se presara nasturei.
Se serveste cu feliile de paine prajita.

Alte salate recomandate

Salata telina

Salata cruditati

Salata ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori