Fierbem lintea intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 15 min. Se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se taie rondele ceapa verde si
Fierbem lintea intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 15 min. Se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Se taie rondele ceapa verde si se caleste putin in unt. Se toaca usturoiul.
Se curata rosiile si se taie felii. Se adauga la ceapa verde, impreuna cu usturoiul si se calesc putin.
Se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Se incinge cuptorul la 200 °C.
Se taie cuburi branza; se asaza intr-un castron, cu linte si amestecul de ceapa verde.
Dressing
Se amesteca otetul cu sare, piper, zahar si 2 linguri de ulei de masline.
Se amesteca salata.
Se taie felii painea-bagheta si se stropeste cu restul de ulei de masline.
Se frige pe gratarul cuptorului cca 5 min. Se repartizeaza salata in boluri si se presara nasturei.
Se serveste cu feliile de paine prajita.
Alte salate recomandate
Salata telina
Salata cruditati
Salata ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii