Fierbem lintea intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 15 min. Se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se taie rondele ceapa verde si
Fierbem lintea intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 15 min. Se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Se taie rondele ceapa verde si se caleste putin in unt. Se toaca usturoiul.
Se curata rosiile si se taie felii. Se adauga la ceapa verde, impreuna cu usturoiul si se calesc putin.
Se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Se incinge cuptorul la 200 °C.
Se taie cuburi branza; se asaza intr-un castron, cu linte si amestecul de ceapa verde.
Dressing
Se amesteca otetul cu sare, piper, zahar si 2 linguri de ulei de masline.
Se amesteca salata.
Se taie felii painea-bagheta si se stropeste cu restul de ulei de masline.
Se frige pe gratarul cuptorului cca 5 min. Se repartizeaza salata in boluri si se presara nasturei.
Se serveste cu feliile de paine prajita.
Alte salate recomandate
Salata telina
Salata cruditati
Salata ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii