Branza si ceapa se da prin razatoare si se amesteca cu sosul tartar. Vara, daca doriti, puteti prepara salata cu ridichi, in loc de ceapa. Se spala c
Branza si ceapa se da prin razatoare si se amesteca cu sosul tartar.
Vara, daca doriti, puteti prepara salata cu ridichi, in loc de ceapa. Se spala cca. 50 g ridichi, si se da prin razatoare, insa fara a fi curatati. Se amesteca cu sosul tartar, fara a adauga sare. Iubitorii de legume pot prepara salata cu si mai multi ridichi, insa in acest caz se reduce cantitatea de branza. Daca folosim o branza mai sarata, se reduce si cantitatea de sare.
Alte salate recomandate
Salata boeuf
Salata pui
Salata fructe
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii