Se fierb cartofii in coaja, se curata si cand sunt reci se taie felioare. Se toaca verdeturile si ceapa verde. Se amesteca toate. Sosul se prepara ast
Se fierb cartofii in coaja, se curata si cand sunt reci se taie felioare. Se toaca verdeturile si ceapa verde. Se amesteca toate. Sosul se prepara astfel: se freaca mustarul cu lingura, se adauga uleiul si se freaca, se adauga verdeturile tocate si zeama de lamaie si se amesteca bine. Se toarna sosul peste cartofi, apoi se asaza in salatiera.
Se serveste rece.
Alte retete de salate:
Salata de ciuperci cu cartofi
Salata greceasca
Salata cu andive si ridichi

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii