Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cit timp fierb cartofii, se prepara maioneza din doua galbenusuri de ou frecate cu uleiul, o lingura de
Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cit timp fierb cartofii, se prepara maioneza din doua galbenusuri de ou frecate cu uleiul, o lingura de mustar (ca sa nu se taie), sare. Daca la un moment dat maioneza devine prea groasa se dilueaza cu doua linguri de zeama de lamaie. Soia (ingredient optional) se fierbe citeva minute in apa cu condimente, se scurge bine si se lasa sa se raceasca. Se curata cartofii, se taie cubulete, se lasa sa se raceasca. Se taie castraveciorii sau gogonelele in cubulete mici, se scurg de zeama pe care o lasa. Se pun toate ingredientele intr-un castron impreuna cu restul de mustar, se aduga sare si piper si se da la rece.
Se serveste in boluri ornate cu masline si fisii subtiri de gogosari murati
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii