Se fierb cartofii, se curata calzi, se taie felii si se pun intr-un castron. Se toarna deasupra otetul indoit cu apa, la care se adauga zaharul si sar
Se fierb cartofii, se curata calzi, se taie felii si se pun intr-un castron. Se toarna deasupra otetul indoit cu apa, la care se adauga zaharul si sarea.
Se taie cepele felii foarte subtiri, se amesteca cu cartofii, se potriveste de sare, se acopera si se da la rece.
A doua zi se face o maioneza din 2 galbenusuri, cu ulei, sare, piper, si lamaie sau otet.
Se subtiaza cu apa, atit cit sa se poata amesteca usor cu salata de cartofi.
Se potriveste de sare si lamiie.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
Retete Montignac File de cod cu spanac
Bors de urzici cu ardei gras

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii