Spalam legumele cu peria si se pun la fiert in apa calda cu sare. Se scot cind sint gata, se curata de coaja, se taie in forma de cuburi si se pun in
Spalam legumele cu peria si se pun la fiert in apa calda cu sare. Se scot cind sint gata, se curata de coaja, se taie in forma de cuburi si se pun in salatiera.
Se amesteca cu pestele fara oase si taiat felii, cu ouale tocate marunt, cu ceapa taiata felii si frecata cu sare, spalata in apa rece si bine scursa si cu jumatati de masline fara simburi.
Amestecul se omogenizeaza si se pune peste sosul facut din: o lingurita de mustar, frecat cu o lingura de otet, ulei pus putin cite putin, sare si piper macinat. Sosul
se toarna peste legume, se amesteca incet si se pune salatiera la rece.
Salata se serveste in aceeasi zi.
Alte retete retete care pot realiza un meniu de primavara
Tort cu mere
Ciorba de salata
Zacusca de ciuperci
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de post"Delicii de Paste"-Salam de biscuiţi, reţetă adaptata
Salam de biscuiţi, reţetă adaptataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii