Se spala bine cartofii, se pun la fiert in apa clocotita si cind sint gata, se curata fierbinti de coaja, se taie in forma de cuburi si se stropesc ca
Se spala bine cartofii, se pun la fiert in apa clocotita si cind sint gata, se curata fierbinti de coaja, se taie in forma de cuburi si se stropesc calzi cu ulei. Se taie ceapa felii subtiri si se sareaza bine pentru a se muia. Cind s-au racit cartofii, se amesteca bine cu ceapa care s-a muiat suficient, cu 4 linguri pline cu virf de fasole boabe fiarta pentru alta mincare, cu otetul si tarhonul tocat marunt. Se gusta pentru a se potrivi de
sare sau otet
Se serveste dupa cel putin ½ ora de la preparare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii