Se spala bine cartofii, se pun la fiert in apa clocotita si cind sint gata, se curata fierbinti de coaja, se taie in forma de cuburi si se stropesc ca
Se spala bine cartofii, se pun la fiert in apa clocotita si cind sint gata, se curata fierbinti de coaja, se taie in forma de cuburi si se stropesc calzi cu ulei. Se taie ceapa felii subtiri si se sareaza bine pentru a se muia. Cind s-au racit cartofii, se amesteca bine cu ceapa care s-a muiat suficient, cu 4 linguri pline cu virf de fasole boabe fiarta pentru alta mincare, cu otetul si tarhonul tocat marunt. Se gusta pentru a se potrivi de
sare sau otet
Se serveste dupa cel putin ½ ora de la preparare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii