Cartofii se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, se curata si se taie in rondele. Se face o maioneza din galbenusuri, u
Cartofii se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, se curata si se taie in rondele.
Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si zeama de lamaie.
Se amesteca cartofii cu maioneza la care s-a adaugat
smantana, mustar, piper si sare.
Pofta buna!
Alte salate cu maioneza gasiti aici:
Salata vinete
Salata boeuf
Salata orientala
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii