Spalam cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Scoatemcind coaja crapa usor. Ii curatam calzi, se taie cuburi mici, se stropesc cu ulei si se pun
Spalam cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Scoatemcind coaja crapa usor. Ii curatam calzi, se taie cuburi mici, se stropesc cu ulei si se pun in salatiera.
Se pregateste maioneza din galbenusul crud, mustarul si uleiul adaugat picatura cu picatura.
Peste cartofi se pune ceapa tocata, apoi se ames-
teca usor. Maioneza se coloreaza cu zeama de spanac. Spanacul se da prin masina de tocat, se stringe zeama intr-un ibric si se pune la fiert pina cind ramine o lingura, apoi se adauga peste maioneza, se amesteca repede
si se pune maioneza peste cartofi.
Salata se orneaza cu felii de ou fiert tare, se presara deasupra patrunjel verde tocat si se tine salata la rece o
ora inainte de a o servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii