Spalam cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Scoatemcind coaja crapa usor. Ii curatam calzi, se taie cuburi mici, se stropesc cu ulei si se pun
Spalam cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Scoatemcind coaja crapa usor. Ii curatam calzi, se taie cuburi mici, se stropesc cu ulei si se pun in salatiera.
Se pregateste maioneza din galbenusul crud, mustarul si uleiul adaugat picatura cu picatura.
Peste cartofi se pune ceapa tocata, apoi se ames-
teca usor. Maioneza se coloreaza cu zeama de spanac. Spanacul se da prin masina de tocat, se stringe zeama intr-un ibric si se pune la fiert pina cind ramine o lingura, apoi se adauga peste maioneza, se amesteca repede
si se pune maioneza peste cartofi.
Salata se orneaza cu felii de ou fiert tare, se presara deasupra patrunjel verde tocat si se tine salata la rece o
ora inainte de a o servi.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii