Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare. Se scot cind coaja crapa usor. Ii curatam calzi, apoi ii taiem cuburi mici, se stropesc cu ulei
Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare. Se scot cind coaja crapa usor.
Ii curatam calzi, apoi ii taiem cuburi mici, se stropesc cu ulei si se pun in salatiera.
Se pregateste maioneza din galbenusul crud, mustarul si uleiul adaugat picatura cu picatura.
Peste cartofi se pune ceapa tocata, apoi se amesteca usor.
Maioneza o coloram cu zeama de spanac.
Spanacul il dam prin masina de tocat, se stringe zeama intr-un ibric si se pune la fiert pana cand ramane o lingura, apoi se adauga peste maioneza, se amesteca repede si se pune maioneza peste cartofi.
Salata se orneaza cu felii de ou fiert tare, se presara deasupra patrunjel verde tocat si se tine salata la rece o ora inainte de a o servi.
Alte sugestii de salate
Salata orientala
Salata vinete
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii