Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare. Se scot cind coaja crapa usor. Ii curatam calzi, apoi ii taiem cuburi mici, se stropesc cu ulei
Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare. Se scot cind coaja crapa usor.
Ii curatam calzi, apoi ii taiem cuburi mici, se stropesc cu ulei si se pun in salatiera.
Se pregateste maioneza din galbenusul crud, mustarul si uleiul adaugat picatura cu picatura.
Peste cartofi se pune ceapa tocata, apoi se amesteca usor.
Maioneza o coloram cu zeama de spanac.
Spanacul il dam prin masina de tocat, se stringe zeama intr-un ibric si se pune la fiert pana cand ramane o lingura, apoi se adauga peste maioneza, se amesteca repede si se pune maioneza peste cartofi.
Salata se orneaza cu felii de ou fiert tare, se presara deasupra patrunjel verde tocat si se tine salata la rece o ora inainte de a o servi.
Alte sugestii de salate
Salata orientala
Salata vinete
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii