Cartofii si morcovul ii spalam si ii punem la fiert in apa calda cu sare. Cand sunt gata, se scot, se curata si se taie felii subtiri cit sint calzi.
Cartofii si morcovul ii spalam si ii punem la fiert in apa calda cu sare.
Cand sunt gata, se scot, se curata si se taie felii subtiri cit sint calzi. Se stropesc cu ulei.
Din doua galbenusuri crude, o lingura de mustar, zeama de la jumatate de lamaie si o cana mare de ulei se face o maioneza groasa care se lasa deoparte
Sfecla, fiarta separat, se curata si se taie ca restul legumelor, se pun 5 in salatiera dupa ce s-a racit.
Se adauga ceapa tocata maguint, daca ai castravetii curatati de coaja si taiati felii subtiri. Legumele se amesteca bine, se sareaza dupa gust si se adauga peste ele sunca taiata marunt.
Se leaga amestecul cu maioneza, se pune in salatiera, se orneaza totul cu jumatati de masline si se lasa salata la rece doua ore inainte de a fi servita.
Alte sugestii de salata
Salata de icre
Salata de telina
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii