Cartofii fierti si curatati se taie rondele si se amesteca cu ceapa taiata pestisori si doua rosii taiate felii, cu verdeata tocata si sosul de mustar
Cartofii fierti si curatati se taie rondele si se amesteca cu ceapa taiata pestisori si doua rosii taiate felii, cu verdeata tocata si sosul de mustar. Se pune amestecul intr-o salatiera si se garniseste cu salata, felii de rosii si masline.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii