Cartofii mari ii taiem in bucati mai mici. Se fierb in apa cu sare pentru 15 minute, pana ce sunt aproape gata. Intre timp, se injumatateste ceapa ro
Cartofii mari ii taiem in bucati mai mici.
Se fierb in apa cu sare pentru 15 minute, pana ce sunt aproape gata.
Intre timp, se injumatateste ceapa rosie si se feliaza cat de subtire posibil.
Se amesteca otetul cu mierea si o lingurita de sare pana ce aceasta din urma se dizolva, apoi se adauga uleiul de
masline.
Se scurg cartofii, se amesteca cu sosul, ceapa si caperele. Se lasa la racit.
Se serveste la temperatura camerei.
Alte retete cu salata
salata boeuf
salata orientala
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii