Cartofii mari ii taiem in bucati mai mici. Se fierb in apa cu sare pentru 15 minute, pana ce sunt aproape gata. Intre timp, se injumatateste ceapa ro
Cartofii mari ii taiem in bucati mai mici.
Se fierb in apa cu sare pentru 15 minute, pana ce sunt aproape gata.
Intre timp, se injumatateste ceapa rosie si se feliaza cat de subtire posibil.
Se amesteca otetul cu mierea si o lingurita de sare pana ce aceasta din urma se dizolva, apoi se adauga uleiul de
masline.
Se scurg cartofii, se amesteca cu sosul, ceapa si caperele. Se lasa la racit.
Se serveste la temperatura camerei.
Alte retete cu salata
salata boeuf
salata orientala
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii